.

.

Прецизна EDM-хващам EPT-7057A, максимално отваряне:0-50 мм, Менгеме от неръждаема стомана Jig Tools for EDM Тел Cutting Machine

Прецизна EDM-хващам EPT-7057A, максимално отваряне:0-50 мм, Менгеме от неръждаема стомана Jig Tools for EDM Тел Cutting Machine

BGN 152.00

Наличност
Налично за поръчка


Прецизна EDM-хващам EPT-7057, Менгеме от неръждаема стомана Jig Tools for EDM Тел Cutting Machine
1. зажимать EPT-7057-A максималният : 52mm размер : 22x 100x 102mm
2. EPT-7057-B максимален скоба : 77 mm размер : 22x 100x 125 мм
3. EPT-7057-C максималният скоба : 102 мм размер : 22x 100x 150 мм
Преди да направите поръчка, моля, свържете се с продавача за това какъв размер имате нужда от по-горе. Благодарим ви.
Характеристики :
- Хващам точност EDM използва с устройството за рязане на тел EDM за обработка на части с точност.
- Прецизна Менгеме от неръждаема стомана SUS 440 или 420 J2, точно отшлифованные след вакуумна топлинна обработка и прецизен рязане на тел, паралелна и зажимная повърхност се поддържа на нивото на 4um.
- Специална структура на проекта, зажимать висока точност.
- Професионален технология и прецизна обработка, високо качество и точност.
Вашите машини за рязане на тел имат впечатляващ набор от функции, които правят работата и особено за обслужване на телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Като лидер в областта на технологиите EDM, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване.
За да получите най-доброто от вашия хардуер EDM, трябва да се използват най-подходящите, най-последователни, висококачествени консумативи за вашите приложения и вашата машина.
Ние сме създали си добра репутация в областта на EDM части и консумативи. Клиентите ценят тези продукти, за да ги стабилна и высокоточную обработка. Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Свържете се с нас днес!
За да получите най-добрата цена и най-доброто обслужване,моля добросердечно
свържете се с нас, преди закупуването на продукти.
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад . Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. Благодарим ви. http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, моля, обърнете внимание, че трябва да вземете стоката в офиса на превозвача вашия град. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия до вас офис. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени. - Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива.

Всичко за продукта

Режим с:
инструкция
Номер На Модела:
EPT-7057A
Тип:
edm менгеме

Избор на купувачи