.

.

Специална скорост на дълго въже за скачане професионално качествени стоки, спортни соревновательная модел бързо скачане на въже съдържа заместник въже

Специална скорост на дълго въже за скачане професионално качествени стоки, спортни соревновательная модел бързо скачане на въже съдържа заместник въже

BGN 11.00 BGN 11.81

Наличност
Налично за поръчка


какъв цвят искате, когато поръчате,моля, оставете съобщение за нас, или ние ще го доставим на случаен принцип. Функция : 100% чисто нов и високо качество. Цвят черен червен розов син е разработен специално за скоростни скокове. Обща дължина : 3 м Количество : 1 бр. (съдържа заместник въже ) съответната инструкция s :
По-долу са дадени подробности за нашия магазин, които могат да бъдат полезни за вас.
-Проблеми с калибриране или адаптиране на
Размерите са осветени конкретни измерения в подробни спецификации. Моля, проверете спецификациите, преди да направите поръчка. Обикновено допустимата разлика в размера е около 0-2см на измерване. Ако откриете, че размерът на продуктите не е за вас, можете директно да се свържете с нас.
- Цветово Несъответствие
Разлики в цветовете могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н. все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно връщане на парите.
- Изпращане на
1. безплатна резервация перевозкы пратката ще бъде потопен въздушна поща стълб на кит. Но ако поръчката ви е на повече от 200$, тогава ние ще изпратим на спешна безплатна доставка, която ще пристигне в рамките на 3-7 работни дни.
2. Въздушна поща стълб кит нормално детайл ще пристигне в рамките на 15-45 дни след като бъде вывешенным. Понякога се дължи на митническите или метеорологични проблеми той ще се задържат. Тя може да бъде до 30-60 дни, Бразилия-продължи по-дълго.
- Връщане
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върната стока е разположен в своите първоначални условия. Ако стоките са повредени или загубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба. и ние не се възстановява на купувача от цялата сума. Купувачът трябва да се опита да запълни иск woth logistic company, за да се възстанови цената на щети или загуба. Купувачът ще бъде отговорен за доставка и връщане на стоката.
- Обратна връзка
Ако имате някакви проблеми с резултат от една сделка или продукт, моля, не отговаряйте с отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас. Ние сме много горди от нашите взаимоотношения с клиенти и нашите рейтинг обратна връзка и ние ще се опитаме да поправи всички проблеми.
Ние предлагаме че купувачът ще се свърже ние така може да включите предишния разговор ако купувачът е въпрос на детале, нещо, затова ние можем да знаем какво се случва конкретно и да го разреши бързо.

Всичко за продукта

Цвят:
Червен, Син, Черен, Розов
Отдел Име:
Мъже
търговска марка:
kylinfit
Функция:
Ръце
Дължина:
3 m (Personal)
Номер На Модела:
-
Тип:
Единично Въже За Скачане
Материал:
Пластмаса
Цвят:
черен червен розов син
Индивидуално:
ДА
Пол:
Жените и мъжете
Място на произход на стоките:
Китай

Избор на купувачи