.

.

HTD 3M, назъбен ремък, затворен контур, дължина 171 mm, 57 зъбите, ширина 6 мм

HTD 3M, назъбен ремък, затворен контур, дължина 171 mm, 57 зъбите, ширина 6 мм

BGN 4.64

Наличност
Налично за поръчка


Описание на продукта :
HTD 3 M, назъбен ремък, затворен контур, дължина 171 mm, 57 зъбите, ширина 6 мм
Характеристика На Продукта :
Подходящ за назъбено шайба HTD 3 M
Материал : неопреновая гума с аксесоари от стъклени влакна
Стъпка : 3 мм
Дължина : 171 mm
Номер На Зъба : 57
Ширина : 6 мм
Тип : затворен контур
Брой : 1 бр./5 бр./ 10шт
Доставка :
Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Искаме it ems в продължение на 10 дни onc e вашият плащане завършена с изключение на някои елементи, които водят списъка на времето извън специални и китайските традиционни празници.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени.
Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, такси и т.н., както и данъци върху вноса от вашата страна. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. Благодарим ви за разбирането.
ВРЪЩАНЕ :
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.
Купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалните условия. Ако стоката е повредена или загубена по време на връщането, купувачът трябва да носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
. Ние ще ви предложим 1-месечна безплатна замяна. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
. Купувачът трябва да върне детайли в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
. Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне детайли в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
. Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Всичко за продукта

Брой КОМПЮТРИ:
1pc, 5pcs, 10pcs
Номер На Модела:
HTD 3M 171mm
Тип:
времето колан
търговска марка:
ROBOTDIGG
Материал:
Дъвка
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
is_customized:
Yes

Избор на купувачи