.

.

промоция продажба на Китай производство 1бр 14 водач на планк и 1бр 14 стъпка 3/8 Калибър 050 верига на 50 драйвери връзки за резачка MS180

промоция продажба на Китай производство 1бр 14 водач на планк и 1бр 14 стъпка 3/8 Калибър 050 верига на 50 драйвери връзки за резачка MS180

BGN 54.38

Наличност
Налично за поръчка


Описание на продукта :
1 PC 3-слойная пружина стомана заварени употреба планк с 1pc Китай за производство на висококачествена и моторния трион веригата, с 1pc 14 "Стъпка на веригата : 3/8 "guague : 050" с 50 звена за резачка MS180 след продажбено обслужване смяна с помощта
Брой : 1 PC 14" водач на планк с 1pc 14" 3/8" 050" 50 звена на водача за подмяна на бензиновата резачка MS180.
Характеристики :
Стандартна 3-слойная пружина стоманена заварена употреба с водещ колело отпред, сварена заедно три парчета пролетта стоманени плочи, така че достъпни, гъвкави вращательная верига с висока стойност за изпълнение на аматуеров и ДИЙЕРОВ.
свързани продукти :
Снимка На Продукта
Моля, обърнете внимание :
Материал на водещата плоча е направена от 3 слоя пружинна стомана истински, вътре звездички и като добър материал, три заваръчни на фирмата.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.

Всичко за продукта

Тип:
Дълги Верижни Разстояние
Номер На Модела:
SANTAHL-180GB16
документ:
CE
Вид Хранене:
Бензин / Газ
Характеристика:
Други,2-Тактное, Одноцилиндровое
търговска марка:
Фудо
Предмет на:
водач на планк & верига
Технически характеристики:
14 стъпка 3/8 Калибър 050верига на 50 дискове връзки

Избор на купувачи