.

.

5 10 ферритовых топка ядра основен жило R5*10mm NiZn soft High frequency anti-interference ДЗПО RF ферритовая индуктивност A.

5 10 ферритовых топка ядра основен жило R5*10mm NiZn soft High frequency anti-interference ДЗПО RF ферритовая индуктивност A.

BGN 23.94

Наличност
Налично за поръчка


Моля, обърнете внимание, моля : този вид ферритового ядро не е като магнит,той немагнитен. желязото не може да бъде, чрез адсорбция.
Име на продукта : феритни крушка
диаметър (OD) : 5 мм височина (HT) : 10 мм
ти си знаеш
Един : моля, опишете в съответствие с размера на страницата, за да купите, в съответствие с размера на продажбите на Магнита, единица за измерване мм (милиметър), магнитни положителни и отрицателни отклонения, не купувайте забавно!
Две : снимките са 100% натурной снимките, защото от външна светлина и фактора на фокусното разстояние на камерата, физическо и изображение може да е различно, или външен вид, цвят, например, партията на продукти изглеждат малко по-различни , това е нормално явление не засяга използването на, изображението е само за справка, моля, разпространени в природата.
Три : пръстен е чуплива, не забравяйте да проверите, когато куриерски повърхността на магнитна intact, а след това подпишете, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.
Четвърто : честност-това е продавач на традиционното разбиране на добродетелите на купувача. Всички проблеми могат да бъдат съгласувани с всички проблеми могат да бъдат решени. Закупени продукти имат някакви проблеми, за първи път, за да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите за първи път.

Всичко за продукта

С Дупки:
No
Номер На Модела:
a
Приложение:
Промишлен Магнит
Форма:
a
Тип:
a
Част:
a

Избор на купувачи