.

.

Нов оригинален проектор цветното колело за Acer s1212 проектор цветното колело PVM9A-B1

Нов оригинален проектор цветното колело за Acer s1212 проектор цветното колело PVM9A-B1

BGN 68.77

Наличност
Налично за поръчка

Описание на продукта
Ново оригинално цветно колело проектор за Acer s1212
За продуктите : ние продаваме на едро на всички части на проектора, ако не можете да намерите продукти, които желаете, моля, оставете своя масаж. Благодарим ви.
Цена : тъй като ние сме търговци на едро, ако приемате цялото количество по-голямо от 5 части, а след това можем да ви дадем нашата едро цена. Това ще бъде по-благоприятно.
Доставка :
a. ние ще използваме въздушна поща стълб Хонг конг за безплатна доставка, отнема 15-30 дни в страната си. Ако имате нужда от информация в рамките на 7 дни, Моля, изберете DHL.
b.за да ви помогне да запазите някои митнически такси, ние обикновено биха искали да обяви "подарък" и блок 10-20 на изпращане, ако имате някакви специални изисквания, моля, оставете бележка в поръчка.
Начин на плащане : ние можем да се вземат други начини на плащане. Ако имате нужда от друг начин на плащане, моля, свържете се с нас, можете да изберете начин, както ви е удобно.
Ретурены и борси :
1. Всички наши продукти са в рамките на 3 месеца гаранция;
2. обменни бюра ще бъдат изпратени след получаване на върнати стоки;
3. купувачът е отговорен за възстановяване на разходите за доставка.
Коментари :
Вашето удовлетворение е изключително важно за нас. Ние се стремим към 5-звезден рейтингите на обратна връзка. Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с нас онлайн или оставете ни съобщение.

Всичко за продукта

Номер На Модела:
S1212

Избор на купувачи