.

.

SY1710, кръгли пластмасови водоустойчивый и прахоустойчив конектор штепсельной щепсел съединител 3 штырей, кабелен съединител+вграден кабелен съединител

SY1710, кръгли пластмасови водоустойчивый и прахоустойчив конектор штепсельной щепсел съединител 3 штырей, кабелен съединител+вграден кабелен съединител

BGN 8.00 BGN 9.28

Наличност
Налично за поръчка


Ние се стремим да всички продукти, които ние управляваме, са квалифицирани, високо качество. Ние гарантираме, че всяка поръчка може да бъде успешно доставено в ръцете си. Моля, бъдете сигурни за закупуване.
Жак WEIPU водоустойчивый е SP13 / SY17 / SP21 3 спецификация серия, работейки напрежение на тока различно. Моля изберете точно според вашите изисквания изисквания.
Скъпи приятели, добре дошли в нашия магазин, не биха могли да се отделят няколко минути, за да се запознаят с тази инструкция? Благодарим ви. 1.За да изберете правилните продукти,ние сме направили задълбочено категория за вас,ако имате повече въпроси, като например : трябва броня,или без броня, можете да оставите съобщение при поръчка, разбира се, можете да се свържете с нас директно. 2.Ако имате нужда от заваряване кабел конектор, по-добре да предостави парампер кабел и спецификация на съединителя. Ако е за кабел, професионално оборудване, моля, дайте определение на заваръчния шев. 3. ние имаме добра цена за големи количества, и ние можем да персонализирате с кабел според изискванията на клиента 4. моля изпратено съобщение, за да ни каже какъв вид искате когато правите поръчка! Ако се интересувате,ад се чувстват свободни да свържете се с нас за да видите повече продукти,306088673 (в) благодаря com qq (съкращаване на текста) 5. напълно нашата цена на дребно цена, ако направите поръчка за над 10 части, това бихме искали да предложим на Рабат 10%, всяка поръчка над 20 части, бихме искали да предложи Рабат 20%. Ако имате някакви едро поръчка, моля, не се колебайте да се свържете за допълнителна отстъпка 6.No независимо от това, какво е вашето брой, ние ще се радваме да Ви изпрати стоката своевременно и предлагаме номер за проследяване, за да следите стока. 7. жак, които сме продали, е международен соединителем съвместимост марки, Моля, изберете правилния номер на детайли в съответствие с това, което ви трябва. Всеки номер, който трябва да се потвърди, моля, свържете се с saler за усъвършенстване на спецификацията. Много благодаря за вашето доверие транспортна информация : а : всички на вашите поръчки имат номер за проследяване, за да следите на стоки по всяко време. Няма значение колко ще си купят. B : всяка поръчка над USD$200, искаме от вас стоки чрез DHL, най-скоро може да ви постигне в 5 дни. Поръчки под USD$200, ние ще Ви изпратим стоката чрез колет, това ще отнеме около 18 дни. Ако стойността на поръчката е по-малко от 200 щатски долара и вие искате доставка на DHL, моля, свържете се с нас, за да плати на доставка в размер на 15 щатски долара.

Всичко за продукта

Номер На Модела:
SY1710/P3-SY1711/S3
търговска марка:
SZJELEN

Избор на купувачи