.

.

JGL-1T1N2 2 пътя Международен превключвател на мощност, дистанционно управление 3000W премина най-високата мощност безжичен с дистанционно управление

JGL-1T1N2 2 пътя Международен превключвател на мощност, дистанционно управление 3000W премина най-високата мощност безжичен с дистанционно управление

BGN 29.00 BGN 31.20

Наличност
Налично за поръчка

2017 нов JGL-1 T1 N2 2 ways Long Distance Remote Control Power Switch 3000 W High Power Wireless Switch с дистанционно управление
Функции 1. Батерията не е включена, тъй като тя е забранена бъде посланик въздух. 2. продукта комплект завива, когато силата идва 3. Този продукт може персонализирани спешно remote,но само 2 спешни remots, резултат 3 remots,ако искате да добавите спешно remote, моля направете предварителна резервация с връзката :

Доставка И Доставка
1.Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде потвърдено от .
2. купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци на вноса на страната. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
3.ние доставяме 3 вид на услугите по доставка, както следва :
a. експресна доставка : DHL, UPS или Fed Ex. За по-бърза доставка или леко сделка ние ще променим най-добрата судоходную компания сред тях.
Проверка Срок На Доставка : 3-7 Дни
b. стандартна доставка : EMS, e Packet (САЩ са на разположение само)
Проверка Срок На Доставка : 5-15 Дни.
c. доставка на икономиката : Въздушна поща стълб на кит или стълб Хонг конг
Проверка Срок На Доставка : 15-60 Дни
Русия : 90 дни
4. допълнителна такса за отдалечена зона
Цената на доставката не се включва в себе си DHL, Fed Ex, UPS remote area цена. Ако адресът ви се намира в отдалечен район,ще трябва да плати допълнително 26,00 щатски долара за пратка.
Връщане :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Warrenty & Maintenance
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.

Всичко за продукта

Напрежение:
110V to 220V
Тип Елемент:
Ключове
Тип На Ключа:
дистанционно управление
Характеристики:
2 начина
Материал:
Пластмаса
търговска марка:
ХЕСУНС
Дистанционно Разстояние:
500 м
документ:
CE
Номер На Модела:
JGL-1T
Гаранция:
2 години

Избор на купувачи