.

.

Безконтактен RFID система за контрол на достъпа клавиатура автоматично заключване на вратите система+13.56 Mhz M1 Mf card Access Controller

Безконтактен RFID система за контрол на достъпа клавиатура автоматично заключване на вратите система+13.56 Mhz M1 Mf card Access Controller

BGN 25.58

Наличност
Налично за поръчка


Безконтактен RFID система за контрол на достъпа бутон на система + 13.56 Mhz IC Mf card Access Controller
Спецификация :
* Работно напрежение : Dc 12 V
* Ток На Открито На Заключване : ≤0,1 А
* Капацитет за съхранение на потребителя : 1000 потребители
* Индуктивное разстояние : 5~15 мм
·Вид на карти : IC
Честота : 13,56 Mhz
* Размер : 120 * 78*22 мм
* Тегло : 0,22 kg
Функция :
. С master-карти за добавяне или изтриване на потребителски карти
·Поддържащи карта, парола, карта+парола за отваряне на врати
* Автономна работа
·Функция за защита на данни изключване на захранването
·Свързване към дверному обаждане на тел или безжична мрежа в съответствие с изискванията на клиента и поддръжка на ключа за отваряне на врати
В пакета включва : 1 X контрол на достъпа 1x ръководство за потребителя
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Искаме подробности скоро след като вашата обезщетението ще се извърши.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.

Всичко за продукта

Номер На Модела:
LH-КЛАВИАТУРА 1
търговска марка:
жизайбиде
Честота:
13.56 Mhz
is_customized:
Yes

Избор на купувачи