.

.

Увийте около електрическа китара мост е подходящ за LP Junior Gold Chrome

Увийте около електрическа китара мост е подходящ за LP Junior Gold Chrome

BGN 14.40

Наличност
Налично за поръчка


Всички стоки, които предлагаме са 100% оригинални и ние не продаваме никакви фалшиви или неоторизирани копия. Моля го купи с увереност! - детайл ще бъде потопен в рамките на 5 работни дни след получено плащане. Ако не получите пратката в рамките на посочения по-горе период, моля свържете се с мен, преди да отворите дело на . Ние ще се радваме да се реши този въпрос, заедно с вас. Купувачът е отговорен за данък при внос или всякакви други свързани с него митнически такси във вашата страна. Ние не покриваме без допълнителни разходи, които може да се наложи да платите на митницата във вашата страна. Изключително купувачът е отговорен за проверка на потенциални допълнителни такси преди провеждане на търга като Ali Express защитава моите разплащания?
Вашите транзакции винаги защитени Ali Express :
-
Да, Китай - това е магазин, който продава различни видове китайски стоки международни клиенти.
Нашата цел е да осигурим най-доброто качество на продукти и услуги, и Вашето удовлетворение е много важно за нас. Ако не сте доволни от продукт или услуга, моля, просто се свържете с нас и ние ще решим този въпрос бързо и професионално.
Ние много ценим, ако можете да ни оставят положителен отзив след получаване на стоката. Вашите мнения са важни за нас. Ако не сте доволни от нашия продукт или услуга, моля свържете се с нас преди да оставите коментар. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем! Вашето удовлетворение е гарантирано от нашия магазин.
Ние очакваме с нетърпение да ви служи!
За Купувачи
Безопасно расплачивайтесь своята кредитна карта, без да разкрива своите данни.При плащане на онлайн личните ви данни са защитени криптиране на Veri Sign SSL (най-високо ниво на защита, на разположение за продажба).
За Доставчиците На
Ние проверяваме данните на кредитна карта, за всяка транзакция. Вие ще бъдете помолени да изпратите поръчка, само след като ние ще потвърдим получаването на плащането.

Всичко за продукта

Тип:
Мост
Номер На Модела:
китара мост

Избор на купувачи