.

.

Yotat рециклирани мастило касета за hp61 за HP 61 DeskJet 1050 2050 2050s 2510 3510 D1010 1510 2540 4500 принтер

Yotat рециклирани мастило касета за hp61 за HP 61 DeskJet 1050 2050 2050s 2510 3510 D1010 1510 2540 4500 принтер

BGN 43.36

Наличност
Налично за поръчка

Патрон с чип, подходящи за пазара : (Северна Америка/САЩ)
Пакет съдържание : 1 бр. * черно мастило касета (61 XL) 1 бр. * Tri-Co lor ink cartridg e (61 XL)
Информиране На Купувача :
1.всички търговски наименования и търговски марки са собственост на съответните им собственици и се споменава тук само с описателна цел.
2. Ние тестваме всеки продукт, преди да изпратите, ние гарантираме 100% работа. Свържете се с нас, ако имате някакво запитване или въпрос, преди да започнете да използвате нашия продукт, ние сме готови да ви помогнат за първи път.
3.моля, попълнете си правилния телефонен номер, за да се гарантира навременна доставка на поръчката. Всички купувачи от Руската Федерация трябва да попълните пълното име, в противен случай той може да не получите по поръчка.
4.Всички продукти, доставени и показани на снимките, може да има някои незначителни разлики(партия на продукта, на етикета, фигура чип, опаковка). Изображенията са предназначени само за сведение, но всички наши отгруженные продукти са на нивото на качество А+ клас и е 100% гарантирана от материали и изработка. Без предупреждение. За повече информация, моля, консултирайте се с нас.
5.Когато купувате поръчка от нас, моля, уверете се, че номерът на модела на касетата съответства на (код OEM), който можете да използвате във вашия принтер, ако тя не отговаря на чернильным картриджам, той няма да работи, защото чип касета не е еднакъв за различните пазари, въпреки, че номера на модела на вашия принтер може да бъде един и същ.
6.Ако не получите поръчката си в рамките на определения срок на доставка след плащане, или не можете да видите актуална информация за доставка обикновено, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро. И ние продлим време на доставка за вас дотогава, докато не получите пратката успешно. ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ :
Въпрос : Какво е ре-произведени касети и защо да ги купуват?
Това употребявани тонер касети, които са проверени, електроника, почистени, отново са произведени и са оправени трета страна доставчик. Всички тонер касети са тествани за съответствие или с превишена марка OEM за малка част от цената. Освен това, покупката на касети помага на околната среда, тъй като използваните касети, които не попадат в боклука.
Q : съвместим или рециклирани мастилницата е икономична алтернатива на OEM-картриджам? Всички наши поддържани или възстановени касети с мастило са произведени в съответствие със спецификацията на OEM и ще има същия изход, страница, че и техните OEM-аналог. За всички касети с мастило, които са били рециклирани в съответствие със спецификацията OEM, процес включва и проверка за употреба на патрона, проверка на електроника, подмяна на всички износени, сменете всички необходими подробности и проверка, печат на касетата с мастило на качеството. Всички наши касети с мастило са гарантирани на 100% .

Всичко за продукта

Тип:
мастилницата
Bulk Опаковка:
ДА
Номер На Модела:
за hp 61 CH563WN CH564WN
търговска марка:
ЙОТАТ
Характеристика:
Отново Обичай
Състоянието на патрона:
Пълен
Съвместим Марка:
Мастилено-струен принтер HP
Тип:
Рециклирани мастилницата
Цвят:
c, m, y, k

Избор на купувачи