.

.

Прекрасна Домашни Печат Нетоксичен Молив И Маслени Бои Нож Студент Ученически Пособия Молив За Графити Pen/За Деца

Прекрасна Домашни Печат Нетоксичен Молив И Маслени Бои Нож Студент Ученически Пособия Молив За Графити Pen/За Деца

BGN 2.00 BGN 3.12

Наличност
Налично за поръчка


Описание Namen : прекрасен животински принт нетоксичен молив маслена живопис Stick студент ученически пособия молив за графити Pen / за деца цвят; 8 цвята 12 цвята 24 цвята размер : 6.5 * 11 * 1cm 10 * 11*1cm 10*11*1.7 в пакета е включено : кутии имат розов и син цвят, случаен Съвет за изпращане на статия : истинският цвят на елемента може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.
Детайли на плащане : ние приемаме само начин на плащане Набирателни купувачът и продавачът трябва да се свърже в рамките на 3 дни след края на търга. Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след датата на изтичане на търг или да каже как се извършва плащането. Доставка изпращаме по целия свят срок на доставка : 7-15 работни дни САЩ, Великобритания и Канада
7-15 работни дни, Австралия, Европа и Азия
10-25 работни дни, Русия, югоизточна Азия, Близкия Изток,
28 -56 работни дни, Бразилия, Италия и Южна Америка (защото строг митническа проверка) на Стоките ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа, след като плащането бъде потвърдено. В някои случаи датата ще бъде отложена, поради липса на пари.Въпреки това ние ще ви уведомим за това по електронната поща. Ние изпращаме само на адрес 's.Моля, уверете се, че вашият адрес на е идентичен с вашия адрес за доставка, преди да се плати. Моля, въведете вашите лични изисквания, като например цвят, опаковки, цената на декларация и т.н., в съобщението 's, Когато ни плащате. Като купувач, вие сте задължени да плащат данък, когато направите поръчка от чужбина. Нашата цена не включва данъци, ДДС или други скрити такси. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Контакт ние приветстваме вашите писма и ще отговорим на тях, като на следващия работен ден. Ако вие получавате грешен детайл или повреден детайл, моля направете снимка за да попречи да ме видите детайл, който сте получили, искаме ново един или друг детайл за замяна. Ние сме готови да се справят с всички проблеми. Преди да напуснат отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас. Ние ще се опитаме по най-добрия начин за решаване на всички въпроси. Всички продажби са окончателни. Уверени наддаването! Весела Договаряне! Благодаря за вашето посещение и се надявам, че имате добри дни!

Всичко за продукта

Цвят:
8 цвята, 12 цвята, 24 цвята
Разтворим Или Не:
Pastille
Твърдост На Олово:
B
Номер На Модела:
8011
търговска марка:
менгтай
Оловен Цвят:
Боядисаната

Избор на купувачи