.

.

EXW 60*160CM мултифункционална кърпа Микрофибър Car Cleaning Towel Microfibre Detailing Polishing Scrubing Waxing Towel

EXW 60*160CM мултифункционална кърпа Микрофибър Car Cleaning Towel Microfibre Detailing Polishing Scrubing Waxing Towel

BGN 11.00 BGN 12.14

Наличност
Налично за поръчка


100% Нова Марка.
Тегло 180 грама (прибл)
Размер 160см*60см
Материал На Влакно Микрофибър
Цвят Син
Елемент включва 1x160*60 см голяма кърпа
Бъдете внимателни!
1. стока ще бъде обявена по-ниска цена, за да помогне на купувачите да се избегне ввозной такса. В повечето случаи купувачите не се облагат с данък и митница. Но, моля, имайте предвид, че купувачът е отговорен за всяка внос такса и местен данък, ако има такива.
2.ние работим усилено, за да изпълни вашите изисквания. Но ако имате някакви проблеми при получаване на пратката, моля, свържете се с нас, за да публикувате или търговския мениджър. Моля, не отваряйте спор, преди да се свържете с нас. Имаме редица висококачествени услуги на по-продажба на злато, които ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, те ще ви даде най-професионален обратна връзка.
4. при доставка, моля, проверете вашата стока, преди да я подпише. Ако установите, че пратката ненормальна,може да откаже да подпише нея.
За доставката :
1. поръчки ще бъдат изпратени в рамките на няколко дни за обработка след потвърждаване на плащането. За защита както на купувачите, така и продавачите, Ali Express може да изисква от 24 часа, за да потвърдите плащането.
2. ние само ще изпратим на подтверженному адрес на резервацията. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка
3. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира.
4.Ако не сте получили своята пратка в рамките на 45 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
Връщане на стока и пари :
1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни. Той се счита за използван, и ние няма да се дават ви възстановяване или RLACEMENT. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.
2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.
3.Ние ще ви възстановим пълната печеливша голяма сума, след като получи стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари. След като и купувачът, и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . Или пък можете да изберете замени.

Всичко за продукта

Начин На Настаняване:
Тип на блока
търговска марка:
Вооз

Избор на купувачи