.

.

Осветление сбрасываемый брояч часа Мото тахометър RPM напомняне ски и моторни шейни пит байк извънбордов двигател

Осветление сбрасываемый брояч часа Мото тахометър RPM напомняне ски и моторни шейни пит байк извънбордов двигател

BGN 29.00 BGN 41.28

Наличност
Налично за поръчка


Runleader представя с гордост своя нов RL-HM032 R подсветка дигитален мултифункционален тахометър / час метър. Той може да работи на всеки 2-или 4-тактном газовия двигател до 8 цилиндъра.Той има мощна система за синхронизация, система за измерване на обороти в минута, а също и някои други уникални характеристики на дизайна.
Времето система, включително : аккумулирующ пълни достига часовници ДЕТЕНЦЕ, записвайки частично работа по време на работа , отметчик време за поддръжка може да се установи свободно до 0-200 часа SVC, etc.
Система RPM включително чрез измерване на : измерване на истински двигател RPM ,записвайки и през двигател максимален RPM, и определяне на функцията за предупреждение overspeed,актуализираната тарифа, може да зададете 0.5 S или 1 S, etc.
Уникален дизайн включително : лесно инсталирани, меняемая батерия CR2032,данните,Които се съхраняват автоматично след сменяте батерията,зелена дизайн LCD backlight голяма, водоустойчивый тарифа IP68, etc.
Освен това, продукти са получени сертификати CE и ROHS. Той е на патент, както в Китай, така и в Съединените Щати .
Този повече от час метър запис бензинов двигател, общо време за работа и частично време, получава по индукция от кабела на свещите. Брояч часове показва, че общият брой часове и натрупаното частично време. Частична време, може да разгледате и смените с натискане на бутон.
Бензинов двигател изисква поддръжка, в точното време, за да се гарантира по-добра производителност. Функция SVC тахиметър, се състои в това, да напомня за точното време. Това време може да зададете на потребителя. Това е чудесен брояч часовник или таймер.
Метър часа tach показва истинските RPM когато двигателят работи. Точност на синхронизация е 10 об / мин. Сравненный с тахометър с показалеца, той показва RPM по-точно. Още по-забележително е, че тахометър може да записва максимални обороти на двигателя в рамките на един работен период.
Колко високи обороти да навредят на двигателя, зависи от марката на двигателя. Друга марка,различни ограничена скорост. Дълго време на високи обороти ще двигател повредени. Колко е важно да се напомни за високи обороти! Този оборотомер може да настроите предупреждение за превишаване на оборотите в минута на потребителите.
Това може да се използва на върха на тахиметър на различни двигатели и машини. Това е идеалният брояч на оборотите за парамоторов, Микролегов, корабни двигатели-бордови и извънбордови. Също така се използва за помпи, генератори, двигатели, модели на лодки, мотоциклети, скутери, препарати за почистване и триони.
Този метър часа tach не изисква допълнително захранване. Тя има вътрешна батерия и батерия може да се замени. Данните ще бъдат автоматично записани при подмяна на батерията. Той е по-длиннюю продължителност на живота от метър часа tach който батерията не може да се замени.
За Закупуване На
1.Можете да закупите директно, като кликнете върху платформа.

Всичко за продукта

търговска марка:
runleader
Тегло На Продукта:
80g
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Височина На Продукта:
1.7cm
специални характеристики:
часови брояч / тахометър
Широчина На Елемента:
3.5cm
Диаметъра На Продукта:
3.5cm
Дължина На Продукта:
6.7cm
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Името На Модела:
RL-HM032R

Избор на купувачи