.

.

Месинг 3/8 компресиране на x 1/2 NPT мъжки

Месинг 3/8 компресиране на x 1/2 NPT мъжки

BGN 2.70

Наличност
Налично за поръчка


Месинг 3/8 "компресиране на x 1/2" NPT мъжки
ДА, НИЕ КОМБИНИРАМЕ ДОСТАВКА! Ако имате някакви въпроси за разходите за доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща , преди да закупят на продукт(и). Начин на ПЛАЩАНЕ :
Ние приемаме само условно депозиране. С помощта на кредитни карти е лесно да платите по условному депонированию. Адреси за доставка и фактуриране, трябва да съвпадат.
Плащането трябва да бъде изпратена в срок от 5 дни след края на търга. В противен случай на продукт(и) ще бъде отново включен в списъка и неоплаченное делото ще бъде преразгледано. ДОСТАВКА :
Ние винаги поставяме на продукт(и) в рамките на 5 работни дни(събота и празнични дни, не са включени) след получаване на плащането.На продукт(и) ще бъде изпратена на регистрация въздушна поща с номер за проследяване.
Това отнема около 15-20 работни дни да изпрати на САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Япония 20-30 работни дни в други страни.6-8 седмици, за да изпратите Бразилия, Испания, Италия или други страни в други страни, които не са посочени.
Време за доставка може да зависи от митническите закъснения, празници, събития или други неясноти. Ние не може да гарантира време на пристигането си.
Уверете се, че сте съгласни със срок на доставка, преди да купите.
Ако искате да изберете някакъв друг по-бърз Експрес, моля свържете се с мен, преди да купите. КОМЕНТАРИ :
Ние се стремим към вашата положителна обратна връзка, след получаване на вашето плащане.Ако по някаква причина вие не смятате, че сме спечелили
Положителна обратна връзка, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща , Ние ще се свържем възможно най-бързо, за да реши всеки проблем.
Ние ще оставим положителни отзиви за всички покупки и ще бъдем благодарни за това, че сте споделили своите отличен опит с други Алиэкспрессерами! ГАРАНЦИЯ :
Ние гарантираме, че всички описания на продукти са точни. В случай, че стоката е дефектна или сте получили грешен продукт
свържете се с нас по електронната поща . Ние ще се радваме да реши всеки проблем колкото е възможно по-бързо. ВРЪЩАНЕ :
Възстановяване или замяна се приемат в повечето неизползвани стоки в рамките на 14 дни от датата на получаване, но клиентът трябва да заплати допълнителна цена за доставка.
Моля, свържете се с нас, преди да се върне на продукт(и). моля, обърнете внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Тези такси обикновено се събират компания за доставка (shipping) или когато сте приели стоки,
– не ги сбърка с допълнителни разходи за доставка.
Често задавани въпроси 1 въпрос : Как мога да плащам за покупките? А : ние признаваем ескроу само.

Всичко за продукта

Тип:
Градински Конектори Вода
Материал:
Метални
Тип Конектор На Градински Вода:
Съединители-Контакти
Вид На Метал:
Месинг
is_customized:
Yes

Избор на купувачи